Salónek

Hostinec U Nádraží Vám nabízí své prostory pro uspořádání nejrůznějších společenských akcí. Salónek lze využít pro svatby, firemní večírky, narozeninové oslavy, výročí aj.

Náš salónek je zcela nekuřácký.

Pro inspiraci Vám nabízíme pět svatebních tří-chodových tématických meníček:

Menu I. ‐ Klasika

Předkrm: Tradiční šunková rolka s křenovou šlehačkou, polním salátkem a banketním pečivem

Polévka: Hovězí vývar se zeleninou, játrovými knedlíčky a nudlemi

Hlavní chod: Svíčková hovězí pečeně na smetaně s brusinkovým terčem a houskovým knedlíkem


Menu II. ‐ Tradice

Předkrm: Česká šunka od kosti s jablečným křenem, kyselou okurkou a rozpečenou bagetkou

Polévka: Slepičí vývar s kuřecím masem, zeleninou a zavářkou

Hlavní chod: Vepřové špalky pečené na černém pivě s červeným a bílým zelím podávané s variací knedlíků


Menu III. ‐ Elegance

Předkrm: Anglický roastbeef s cibulovou marmeládou, remuládou s ančovičkami a jarní cibulkou podávané s celozrnnou bagetkou

Polévka: Francouzská cibulačka s bílým vínem a sýrovými krutony

Hlavní chod: Grilované kuřecí prso balené v parmské šunce s tymiánovou omáčkou, pečeným bramborem ve slupce a grilovanou zeleninou


Menu IV. ‐ Delikates

Předkrm: Filírovaný uzený losos s medovo ‐ hořčičnou omáčkou, rukolou a světlým toastem

Polévka: Hráškový krém se zakysanou smetanou, grilovanou slaninou a chlebovými krutony

Hlavní chod: Váleček z vepřové panenky podávaný s koňakovou omáčkou se zeleným pepřem a šťouchanými brambory s cibulkou a slaninou


Menu V. ‐ Venkov

Předkrm: Rustikální paštika s játry a bylinkami s chutney ze sušených brusinek a čerstvým chlébem

Polévka: Domácí bramborová polévka s hříbky

Hlavní chod: Konfitované kachní stehno se zelím z červené cibule, chlupatým a bramborovým knedlíkem a smaženou cibulkou


Pro více informací nás kontaktujte na tel. čísle +420 371 523 738 nebo e-mailem unadrazi.blovice@gmail.com.